Escola de pares

La cosa pareix que va per bon camí. En aquesta primera setmana ja hi ha 22 famílies interessades en participar a l’escola de pares.

Des del centre animam les famílies que encara no han manifestat la seva postura a fer-ho mitjançant l’enquesta que trobareu al bloc de l’escola.

També he de dir-vos que les portes estaran obertes a tota la gent interessada en assistir-hi, malgrat ja no tenguin fills o filles en edat escolar.

3 pensaments a “Escola de pares

  1. Pep, tu saps que jo sempre dic, que tots es doblers gastats en Cultura i en Adeucasio, se poden reduir fasil-men de es gasto de Policias i Presons, he més pens en sa cantidad de gent valiosa per aquesta tasca; Ara vos fa falte recupera, se vostre autoridad dins se sosietat, lluitau per això i ho conseguireu. Aprofit aques comentari, per demena en es que corespongui; Areglau es poder troba es escrits, i espesifica clar on son i com eneri; Jo ne escrits minim de dotze a quinse, i men surten set, I es altres?

    • Ja tho vagi explicar a larticle del capellá. A mes Ahir vagi posar un article q vos servirá de guía. Per ultim , a dalt de tot de la nostra portada , just devora la capçalera, hi ha un quadre amb una lupa. Es el cercador. Si hi poses el nom de larticle o alguna paraula clau (com ara Jeróni, capellá o entrevista) i pitges intro tambe te surt larticle corresponent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.