Objectiu complert!

Enguany, a mitjans mes de desembre hem tancat la campanya de recollida d’ametles i garroves. Més o menys s’han recollides unes 32 tonelades d’ametles i poc més de 40 de garroves.

Això permet que unes 30 persones s’haguin pogut guanyar la subsistència amb la seva feina. Cal recordar que aquestes persones no disposen de cap mitja de pervivència i que la recollida es fa en finques on se’ns regala la producció dels arbres que, en molts casos, s’hauria perduda.

Es compleix, idò, un doble objectiu: un d’assistencial i un altre d’ambiental

Però no hi ha carn sense os. No tot ha pogut sortir com esperàvem; cal recordar que la nostre base és el voluntariat i, en determinat moment varem tenir problemes en la  recollida, per això de banda la satisfacció per l’èxit de la campanya hem de demanar disculpes per ho haver pogut atendre totes les finques que ens havien ofert. Esperam que, de cara a l’any s’hagin pogut solucionar tots els entrebancs.

MOLTES GRACIES per la vostre entrega i comprensió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.