L’Espiral Dinàmica

La gent pensa de formes diferents. El germà i la germana, el marit i l’esposa, el cap i l’empleat, l’empresa i el client…, poden tenir visions del món i valors molt diferents. De vegades sembla que persones en habitacions contigües o famílies que viuen al mateix edifici no habitin un mateix veïnat. Els membres d’una mateixa organització poden tenir una àmplia diversitat d’idees pel que fa a la seva visió, la seva missió i el seu propòsit. Moltes vegades, països que comparteixen un mateix planeta semblen, amb les seves polítiques, estar en mons totalment diferents. Per què?

Una resposta la trobaràs en la teoria de l’Espiral Dinàmica.

Un pensament a “L’Espiral Dinàmica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.