Avui s’inaugura a Manacor el centre EIMA

 Avui dissabte dia 14 s’inaugura a Manacor el centre de desenvolupament infantil i juvenil EIMA

La psicòlega Maria Antònia Febrer Mesquida  i la fisioterapeuta M. Gual Rosselló obriran a Manacor el primer centre desenvolupament infantil i juvenil de la Comarca de Llevant.

L’innovador centre és un espai dirigit als infants, joves, i a les persones que els envolten, sobretot a les famílies i al centre educatiu. El seu principal objectiu és donar una intervenció integral a les demandes que es plantegin des de un caire psicopedagògic i fisioterapèutic així com garantir una atenció continuada. Aquesta intervenció es durà a terme des de la prevenció, la detecció, el diagnòstic i la intervenció terapèutica de caràcter interdisciplinari.

Es duran a terme tallers de comprensió lectora, ioga infantil, tècniques d’estudi, etc. També sessions individuals de fisioteràpia, psicopedagogia, logopèdia psicomotricitat, sessions aquàtiques i pediatria. Activitats per a pares i professionals.

Dissabte dia 14 el centre EIMA ofereix una jornada informativa de portes obertes de les 16:00 a les 20:30 hores. El nou local esta ubicat a la Ronda de Felanitx (entrada de Palma) a la segona rodona a mà esquerra carrer de Na Xicamunda n.1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.