Dijous 26 entrega de diplomes SICTED a Sa Màniga

 Entrega de Diplomes a l’Auditòrium sa Màniga

L’acte d’entrega de diplomes i plaques SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) es durà a terme el proper dijous dia 26 de gener, a les 17.00h, a l’Auditori de Sa Màniga. El Sistema de Qualitat s’ha implantat al nostre destí al llarg d’aquest any passat 2011 i s’han distingit 23 empreses i serveis del nostre destí, sobretot hotels i apartaments turístics, seguit de les tres Oficines Municipals d’Informació Turística i la Policia Local de Sant Llorenç, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.