La rueta a s’escola

Una vegada més per aquestes dates, el proper dijous 16 de febrer, celabrarem la rueta a l’escola coincidint amb el dijous “jarder”. El fil conductor de la festa, a proposta dels delegats dels diferents cursos, serà: “els oficis”.

Aquest any ens tornarem a reunir els alumnes d’educació infantil, els de primària i els alumnes de l’escoleta municipal. La sortida de la rueta es farà per les portes del darrera del centre quan siguin aproximadament les 11.30h.

El recorregut no variarà gaire dels anys anteriors: escola-Plaça de l’Esglèsia-Carrer Major- Plaça de l’Ajuntament i tornada a l’escola. Una vegada al centre hi haurà una desfilada de desfresses per cursos davall les arcades.

Segur que veureu unes desfresses ben divertides ja que el rei carnestoltes ens ve visitant cada dia des del passat divendres amb unes ordres de vestuari ben clares.

Recordar a totes les famílies que l’horari d’acabament de les classes serà a les 14.00h. Cap alumne podrà sortir del recinte escolar abans d’aquesta hora.

Animam a tots els pares i mares a venir a veure la rueta i, perquè no, a participar-hi si en teniu ganes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.