Ximbombada a Sa Coveta de Sant Llorenç

Animada ximbombada a Sa Coveta

Dissabte dia 18 tingué lloc un any més la tradicional ximbombada que organitzan cada any na, Francisca Sureda “Recona” i la seva família a Sant Llorenç. El seu fill en, Jaume Salas “JR”, és un dels millors sonadors de ximbomba del poble. El seu pare, en Joan Salas, és l’encarregat de posar a punt les ximbombes. Al llarg dels darrers anys n’ha fetes més de 75. La bauxa i el bon cantar i sonar a Sa Coveta cada any és assegurada i és una de les ximbombades més multitudinàries de la nostra comarca. Les imatges que publicam a Card.cat són fetes per en Joan Santandreu “Paler”, un bon cantador i sonador de ximbomba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.