30è Aniversari de l’agència alemanya Westmüssterland R. a Cala Millor

30è aniversari de l’agència de viatges Westmüssterland Reisebüro a Cala Millor

Dimecres dia 28 de març, es va celebrar l’acte commemoratiu del 30è aniversari de la visita a Cala Millor de clients de l’agència alemanya Westmüssterland Reisebüro, sota la direcció de la Sra. Petra Südhoff. L’agència envia anualment dos grups de 150 persones a Cala Millor i aquest aniversari coincideix amb els 40 anys de la seva fundació.

L’acte es va dur a terme a l’hotel Sumba Cala Millor, amb un sopar en agraïment a la fidelitat al nostre destí turístic i amb la presència del director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, José Marcial Rodríguez, el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, els regidors de Turisme i Esports, Nicolás Bordal i Juan José Planas, i els representants de la cadena Hoteles Globales, així com també, la direcció i personal de l’hotel.

Aquesta agència és un clar exemple de la fidelització del mercat emissor alemany envers Mallorca que, en xifres generals a les Illes Balears, suposa un 29.9% del total dels turistes que ens visiten, ocupant, així, la primera posició dels països emissors l’any 2011. A més a més, la seva quota de mercat i el nombre de turistes al llarg dels anys es mostra estable, és un mercat amb un alt grau de satisfacció i un potencial de creixement considerable.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.