Es Camí d’es Correu d’Esporles a Banyalbufar

Si el Diumenge de l’àngel, a diferents pobles de Mallorca es va veure deslluït per la pluja, un bon estol de carrioners gaudirem de la quarta sortida del grup excursionista Som Carrioners, aquest pic tocava el Cami d’es Correu  partint del poble d’Espoles fins a Banyalbufar.

 

El dia s’havia aixecat entevellat i nigulós, la brusca ja havia guaitat tot el vespre i les previsions eren, més bé insegures. Però, no amollarem la bandera i partirem cop segur a fer el camí de l’excursió prevista.

Aquest era el pronòstic del  dia: brusca, brusca i més brusca però just arribant al poble d’Esporles s’aturà de ploure, airet fresc i així la suada no va ser tan grossa. Eren la una amb punt, quan arribarem al bell mig del poble de Banyalbufar i la panxa ja demanava la part que li tocava. Bona dinada de pa i taleca, qualque ensaïmadeta rellena de xocolate del forn del poble i cafetet calent al bar veïnat de l’església! gens podíem dir que no passarem un bon Diumenge de l’àngel i és que als carriones anem on anem la sort sempre ens encalça!

A tots i totes us recoman que aneu a gaudir d’aquesta passatjada. Salut i fins a la próxima!

Un pensament a “Es Camí d’es Correu d’Esporles a Banyalbufar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.