El taller de dansa Sa Coma obté 924 euros per a Estel de Llevant

El divendres 25 i el dissabte 26 de maig va tenir  lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor l’espectacle amb el qual finalitzà tot un any d’aprenentatge de ballar. D’octubre a maig, més de 140 nins i nines del nucli de sa Coma (al municipi de Sant Llorenç), entre 3 a 18 anys, assistiren cada setmana a les classes de na Maria Artigues i na Maria Duran. Dins la VIII Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi, que organitza l’Ajuntament, enguany el Taller de Dansa de l’Escola “Punta de n’Amer” de sa Coma hi presentà l’espectacle Alícia en un país musical.

La novetat d’enguany va ser la decisió que l’alumnat va prendre de fer una aportació solidària que anàs associada al seu entusiasme pel ball. Per cada entrada adquirida per veure el seu final de curs, s’ha fet un donatiu d’1 €. Amb aquesta aportació en principi tan humil, el Taller de Dansa de l’Escola “Punta de n’Amer” de sa Coma ha aconseguit recaptar 924 € (més de 150.000 de les antigues pessetes), que destinaran a l’Associació Pro-salut mental Estel de Llevant, una entitat que treballa per a la millora de les condicions de vida de les persones amb una malaltia mental.

Iniciatives com aquesta demostren la força que tenen els ciutadans per entre tots fer una important aportació solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.