El temps d’en Rigo

Hola, farem un resum d’aquest mes de maig, que ha tingut molt poca aigua i unes temperatures agradables. La màxima que hem tingut ha estat de 28,9º i la mínima de 8,6º.El dia de la màxima va ser el dia 29 a les 12:15 del migdia, i la mínima es va produir el dia 1 a les 7 del matí. El dia que va ploure més va ser el dia 5 amb 5 litres per metre quadrat, i el total del mes va ser pobre, només uns 9,4 litres.

Aqui us ho poso en gràfiques:

Un parell de fotografies d’uns mamatus que vaig fotografiar:

I un parell de la tormenta de dia 20 que mos va passar pel nord:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.