Els escolars del municipi celebraren el Dia del Medi Ambient

Dia 5  de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, ha tingut lloc a l’Auditòrium sa Màniga una gran diada mediambiental, on més de 400 escolars han pogut gaudir d’una gran diversitat de tallers i activitats.

L’auditòrium s’ha convertit en un punt de trobada mediambiental on s’han dinamitzat una gran quantitat de tallers adreçats a nins i nines d’entre 6 i 12 anys. Aquesta diada ha estat organitzada pel departament de Medi Ambient, l’auditòrium sa Màniga i Educació i hi ha participat també la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears.

Els tallers que s’han dut a terme han estat:

  • Contacontes “Els savis consells del senyor natura”
  • Taller de posidònia i aula marina a la platja
  • Taller de varietats locals
  • Taller de paper reciclat
  • Taller sensitiu
  • Taller de troncs i gestió forestal

Després dels tallers hi ha hagut una obra de teatre molt divertida “CARTONUTTI I LES 3 R’S”, un show de màgia comunicativa. El seu principal missatge és que nins i majors coneguin de manera entretinguda els beneficis de les 3 RRR’s.

Per acabar, s’ha fet entrega dels premis del VI Concurs de Dibuix “Evita el Foc” als sis finalistes del municipi.

Fotos i informació: Neus Andreu, Tècnica de Medi Ambient

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.