Nocturna amb lluna plena

S’Arenalet d’Aubarca

Mallorca és un paradís format per bells racons i raconets que donen aquest encant tan especial a la nostra illa. Dissabte dia 2 de juny els Trescadors vàrem poder visitar un d’aquests racons encara lliures de la mà de l’home: s’arenalet d’Aubarca.

       Anàrem en cotxe fins Artà, concretament fins l’aparcament de s’Alqueria Vella, des d’on partírem tira-tira i a bon pas durant dues horetes grosses fins arribar al nostre destí. Allà ens esperaven dues platges d’aigües netes i cristal·lines: sa Font Celada i la platja d’Aubarca. Arribàrem una mica cansats i molt acalorats; per això, un grup de 7 o 8 valents i valentes prengueren un bany molt refrescant en aquella aigua tan neta. Trobaren que l’aigua estava perfecta de fresqueta; altres deien que estava congelada i els va bastar refrescar-se els peus. Després de refrescar-nos i descansar un poc ja era hora de sopar i no poguérem tenir un restaurant millor: damunt l’arena amb la mar al nostre davant i amb el sol que ja es ponia. Ens invadiren els mosquits i mosquitons però el sopar va ser boníssim davant aquell paisatge.

 

Ens hauria agradat quedar més temps per allà, però havíem de tornar cap a cases i férem el camí de tornada per una ruta coneguda amb el nom de s’esquena llarga i acompanyats tot el camí per la llum de la lluna, que era quasi plena. Passàrem per un camí conegut amb el nom del camí dels presos, pel campament dels soldats i altra vegada amb bon pas i tira-tira acabàrem la nostra aventura al mateix punt on l’havíem començat. Ja eren prop de les 11.30h i tornàrem cap a Sant Llorenç cansats però ben satisfets.

Aquesta ha estat la darrera sortida dels Trescadors, però no passeu pena! Si no hi ha res de nou, tornarem a començar les nostres aventures el pròxim mes de setembre, però abans ens acomiadarem com toca amb un sopar dia 17 de juny. Passau un bon i feliç estiu. Fins aviat a tots i a totes!

Cati Juan.

Més imatges.

elstrescadors.blogspot.com

Un pensament a “Nocturna amb lluna plena

  1. Una joia això d’aubarca. Per cert no deguéreu necessitar ni llanternes. Jo també vaig fer ruta nocturna aquest dia ( encara q jo va ser per imprevist, no preparat) i la lluna estava ben plena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.