De Mallorca cap al Parlament Europeu

Benvolgut,
Benvolguda,

Em plau comunicar-te que aquesta setmana tenim l’oportunitat de fer-nos presents a Estrasburg.
L’intergrup de Minories del Parlament Europeu ens convida a presentar el 14 de juny el cas de la discriminació del català a les Illes Balears. N’han de fer l’exposició M. Antònia Font i Gelabert (STEI-i) i Magdalena González i Crespí (Assemblea de Mestres i Professors en Català de les Illes Balears).

Tenc l’oportunitat d’acompanyar-les-hi, i ho faig amb molt de gust com a membre de l’associació Drets Humans de Mallorca.

Amb aquest escrit, vull convidar-te a fer-ne un seguiment acurat a través dels mitjans de comunicació convencionals i des de xarxes socials com Facebook http://facebook.com/cecilibr o des de canals d’internet com http://www.ustream.tv/channel/europa-enlla%C3%87ada. Com també a fer-hi suport http://socrodamon.blogspot.com.es/2012/06/cap-estrasburg-sha-dit-4-convidada.html.

Davant les agressions que infligeix a la llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, el Govern actual presidit pel senyor José Ramón Bauzá Díaz, ens complau poder fer ús d’aquesta eina democràtica que ens permet d’explicar directament el nostre punt de vista als membres del Parlament Europeu adscrits a TRADITIONAL NATIONAL MINORITIES, CONSTITUTIONAL REGIONS AND REGIONAL LANGUAGES INTERGROUP. Volem fer-hi una mica més de llum i rebre’n les recomanacions i indicacions que s’hi considerin pertinents.

Agraint-te per endavant l’atenció que hi vulguis prestar, et saluda atentament

Cecili Buele i Ramis,
Drets Humans de Mallorca

 

Un pensament a “De Mallorca cap al Parlament Europeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.