Real Madrid

Aquest equip té tan bona pedrera com pugui tenir el Barça, però no té un equip tècnic que miri pels interessos del Madrid i el Barça sí que els té.Ara vos contaré la segona de les darreres del senyor Mourinho i companyia: El Castilla tenia el lateral dret amb més futur d’Europa, en Carvajal. Aquest jove ho té tot: rapidesa, tècnica, domini de la pilota, força, anticipació, col·locació, alçada i pes. El senyor Mourinho diu que li manca un lateral dret (un temps va dir que li mancava un porter titular, tanta sort que l’aturaren). El Madrid ven en Carvajal al Baier Leverkusen per tres milions d’euros i el pot recomprar per cinc durant dos anys. Si aquest al·lot és mentalment fort i s’adapta al menjar i a la vida d’allà, no s’aturarà de créixer i quan el Madrid hagi perdut dos milions amb la recompra el senyor Mourinho es penjarà la medalla i dirà: Ho veis, ja vos ho deia, aquest al·lot necessitava sortir a fora per amollar-se. Si és dèbil i no s’adapta, dirà: Ja vos ho deia, molta propaganda i res més. Així se fan famosos aquests i gent molt viva els escolta.

 

3 pensaments a “Real Madrid

  1. Una endevinalla¿de quin pais es sa futura promesa que ha recomenat el senyor mouriño que jugara el filial?
    Una pista:es dun pais vei i no es frança.

  2. Es seu nom es FABINHO. Crec que en so nom heu diu tot, si ademes el fixa el Sr Mouriño, un Sr en un gran respecte pes seu idioma ( No com es nostres sumisos ha Madrid, Sr Bauza i altres……. ) Pero no, no es portugues, es brasileiro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.