“Las Muchas”. Elogi de la dona gran.

L’espectacle de dansa de Maria Antònia Oliver és ben recomanable.

Al pati de l’escola de Sant Joan, dins de les activitats d’estiu que organitza la casa museu Pare Ginard, he gaudit d’un magnífic espectacle: Las Muchas, interpretat per la ballarina i coreògrafa Maria Antònia Oliver i la col·laboració d’onze dones en edats compreses entre els 66 i els 83 anys.

Tres coses vull destacar de l’espectacle a més d’una excel·lent presentació, tot i que senzilla de l’escenografia i la il·luminació. Primera cosa na Maria Antònia, als seus cinquanta anys està estupenda, balla amb una gràcia adolescent per la bellesa de la seva maduresa la fa sublim, movent-se i contorsionant el cos amb escorços realment bells. Segon presentar-se amb 11 dones majors ballant on pot arribar el seu cos, absolutament alliberades dóna un misatge de força tel·lúrica impresionant. Tercer, l’ànim que em dóna a mi na Maria Antònia ara que ja estic als cinquanta i que no sé fins a quin punt he de seguir fent teatre, la naturalitat d’Oliver és tota una escola de dansa, de cultura, de vida, d’amor…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.