Èxit del 20è Festival de Bandes de Música de Son Servera

 Celebrat amb èxit el XX Festival de Bandes de Música de Son Servera

El dissabte dia 28 de juliol sa celebrà a l’Església Nova de Son Servera el XX Festival de Bandes de Música de Son Servera. El festival de  bandes és sempre una data referent dins la programació de la Banda de Música Local de Son Servera, ja que és de les poques actuacions que es comparteix escenari amb altres bandes.

A la 20è edició actuaren la Banda Municipal de Música de Marratxí, director, Rafael García López;  la Banda de Música de Ses Salines,  director,  Andreu Julià; i la Banda de Música Local de Son Servera dirigida per, Joan Antoni Ballester. Destacar el bon nivell de les tres bandes que competiren amb ritme, sentiment, i passió i no defraudaren al fidel públic que cada any acudeix al festival.

En representació de l’ajuntament serverí la regidora de Cultura, Maria Arenas va felicitar a tots els músics de les bandes participants  per la seva dedicació i perseverança en uns anys com aquests amb tants d’entrebancs per a la cultura. Destacà la importància del festival de bandes per on han passat una gran part de les bandes de les Illes Balears les quals han enriquit la cultura. A més  els serverins han pogut conèixer la feina que fan a altres municipis mallorquins.

 

Entre el públic assistent al festival  hi havia molts de músics de la comarca, així com  el director de la nostra Banda de Música de Sant Llorenç, Damià Barceló, acompanyat de la seva dona.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.