Fi de curs del Club de Lectura de Sa Coma

Divendres dia 21 a les 20:00h. esta previst el fi de curs i la darrera reunió del Club de Lectura de la Biblioteca de Sa Coma. El curs va començar el 23 de setembre de 2011. Es títols programats per aquest curs que acaba han estat: Atrapada al mirrall, de Gema Lienas; El árbol de la ciencia de, Pío Baroja; El retrat de Dorian Gray, d’Óscar Wilde; El callejón de los milagros, de Naguib Mahfuz; Historia del rey trasparente, de Rosa Montero; El sol de los Scorta de Lauarent Gaudé; i 84 Charing Cross Road, d’Helene Hanff que és el que es comentarà demà a la reunió de cloenda del curs.

Al Club de Lectura de la Biblioteca de sa Coma de cada any hi participen més lectors de la Comarca de Llevant. L’entrada i participació és lliure i n’Antònia Brunet, és una excel·lent biliotecaria que cuida tots els detalls perquè els participants tenguin sempre els llibres a punt. Els lectors són els que decideixen amb la llengüa que volen llegir l’edició.

Els afeccionats a la lectura que vulguin participar al curs 2012-2013 es poden posar amb contacta amb la Blibioteca de Sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.