Inaugurada l’exposició “Ànima de Card” de Sebastià Matamalas

 Dissabte 6 d’octubre tingué lloc la inauguració a l’Auditòrium a Sa Màniga, de l’exposició “Ànima de Card” de Sebastià Matamalas.

Sebastià Matamalas va néixer a Manacor l’any 1965. Apartir de l’any 1998  comença a pintar de forma autodidacte. L’any 2000 estudià al Taller de Pintura “Sa Fàbrica” de Jesús Ballester a Manacor. Al 2004 coneix  l’artista Rafel Amengual del qual rep ensenyaments i consells assíduament.

Sebastià Matamales ha rebut el  premis següents: menció especial del jurat al XVII Certamen de Pintura de Son Carrió (2005); i primer premi al XXIII Certamen de Pintura de Son Carrió (2011). Motiu pel qual s’ha presentat a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor la seva exposició titulada: Ànima de Card. Presidí la inauguració el batle, Mateu Puigrós  acompanyat del regidor de Turisme, Nicolau Bordal. La presentació a càrrec de, Antoni Sansó que ha seguit de prop l’evolució pictòrica de Sebastià Matamalas.

A l’acte assistiren nombrosos manacorins i pintors de la comarca,  destacar la presencia de la regidora de Cultura de Manacor, Francisca Rufiandis.  La interessant exposició romandrà oberta del 6 d’octubre al l’1 de desembre de 2012.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.