El policia municipal, Pedro Gomila, es jubila

           Després de 31 anys de servei es jubila el policia municipal:

 Pedro Gomila Gomila

Pedro Gomila Gomila, aprovà les oposicions el  26 de juny de l’any 1981, passant a formar part de la Policia Municipal de Sant Llorenç des Cardassar. Començà fent servei a Son Carrió i aviat el destinaren a S’Illot, Sa Coma i Cala Millor, en aquell temps eren dues colles de joves municipals que feien aquest servei. Més endavant els polítics unificaren el treball dels policies  municipals  dels dos termes (Son Servera i Sant Llorenç).

Va viure de primera mà el boom turístic de la zona costanera. Cala Millor només arribava fins a l’hotel Bahia del Este.

Pel que fa a sa Coma pràcticament l’ha vista créixer. El primer hotel turístic el Royal Mediterráneo s’inaugurà l’any 1986.

Amb aquest 31 anys de serveis ha estat a les ordres de cinc batles: Ignasi Umbert, Bartomeu Brunet, Bartomeu Pont, Miquel Vaquer i Mateu Puigrós.

En Pedro Gomila ha estat un bon policia municipal  que estimava molt la seva feina. Sempre de tracte amable i servicial amb la gent. És una persona que s’ha fet apreciar. El passat 2 d’octubre es va jubilar i divendres, dia 19, l’ajuntament, li retrà un homenatge, així com a  la tresorera municipal, Aina Femenies que també es jubila aquest mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.