Cuina: Ensalada de la mar

Tallau una grapada d’enciam a la juliana i el posau en el centre del plat, després quatre discs de safarnària i afegiu un tronc de succedani de cranc o pastís de la mar, tot tallat ben fi. Després posau una fulla d’ensalada morada i rissada a cada cornaló del plat. Bulliu dues gambes grosses sense pelar i, mentre bullen, feis una salsa rosa, posau un espàrrec i una anxova damunt cada fulla morada, pelau les gambes, col·locau-les al centre del plat, untau els espàrrecs i les gambes de salsa rosa, i a presumir de plat d’estiu.

ESPINACS AMB MANTEQUILLA: Feis els espinats ben nets, els donau  un bull en poca aigua i un poc de sal, els treis, els eixugau ben eixuts amb un pedaç o paper de cuina, els posau dins una graixonera de test, feis un bon” picadillo” d’all i julivert i ho saltejau tot amb mantequilla. Es serveix calent.

Si feis carn o peix al forn, si l’enrevoltau de paper d’alumini, no l’embrutareu de greix ni d’oli. També evitareu que s’aferri i eliminareu olors del forn. Conserva per complet el sabor dels aliments. No, no es ver que cobri comissió del paper d’alumini, és que és així i està ben comprovat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.