Acudit picant

Hi havia un frare que tenia una xiribea casada, i ella cada dia per anar a dir missa, passava per davall es seu balcó, i sa contrassenya era: ella deia “apa”, i si no hi havia moros a sa costa, ella deia “upa”.

Un dia s’homo començà a sospitar, i començà a vetllar, quan ho va tenir segur, comprà un vedell, el tancà i el tingué tres dies sense menjar gens.

Al tercer dia, es posa a s’aguait i quant veu que es frare i sa dona estan enfeinats, entra, agafa es frare i ma cul me cap el posa dins un sac, i el s’endú allà on tenia es vedell. Llavors treu es frare des sac, el ferma a un arbre i li capbussa s’animal. Aquell animalò amb més fam que es soldats de Tarragona, s’aferra allà i xucla que xucla, fins que no li va quedar una gota de llet.

Als poc dies, passa per davall es balcó de se xiribea, ella com ell no deia res li diu “Upa”, i ell respon ni “upa” ni “apa”, qui vol mantenir un vedell que se compri una vaca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.