Concert de Mishima a Sa Màniga

Mishima és un grup de música pop independent, amb influència de la cançó d’autor, creat a Barcelona l’any 1999. El formen David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra. Fins ara ha publicat sis discos, tots ells amb gran èxit de crítica i de públic. Mishima és un dels grups més sòlids del nou pop i en la seva gira per Mallorca arriba ara a Cala Millor (divendres, 30 de novembre, a les 21.30 hores). Les entrades (18 euros) s’han de recollir a taquilla com a tard 30 minuts abans de començar l’espectacle. Els espectacles no estan indicats per a menors de 5 anys, a no ser que s’indiqui expressament. No es permet l’entrada quan ja ha començat l’espectacle.

També es poden sol·licitar per telèfon o anticipadament a la taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.