Auditòrium Sa Màniga

AQUESTES FESTES REGALAU ESPECTACLES A SA MÀNIGA

L’Auditori sa Màniga de Cala Millor presenta bona música, excel·lent teatre, exposicions i tallers cada setmana

Amb el mes de desembre arriba el fred a Mallorca i també múltiples celebracions entorn de les festes de Nadal. A Cala Millor, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un programa d’activitats ben divers i atractiu per a tota la família.El divendres 7 de desembre, el Cor rociero La Giralda presenta el seu concert de nadales flamenques, amb el títol DE ANDALUCÍA A BELÉN. És el segon any que l’agrupació presenta aquest espectacle a Cala Millor, amb un gran èxit de públic.

L’Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç ha preparat el seu tradicional CONCERT DE NADAL per al dissabte 15 de desembre. Ja fa més d’una dècada que l’Escola de Música i Dansa prepara aquesta activitat a sa Màniga per a Nadal amb molta il·lusió.

Durant les festes de Nadal i sant Antoni la sala d’exposicions de l’Auditori acollirà l’EXPOSICIÓ CENTROAMERICANDO, una mostra dels 10 anys de l’entitat Treball Solidari. Els visitants hi podran veure un viatge per una realitat de duresa, feina i esperança. L’exposició estarà oberta del 22 de desembre de 2012 al 19 de gener de 2013.

Per a tota la família arriba un dels contes més universals i coneguts. El dissabte 22 de desembre, podreu veure l’espectacle de teatre musical BLANCANEUS I ELS 7 NANS, que dirigeix Rafel Brunet. Una obra amb 10 actors, pensada per a tots els membres de la família majors de 3 anys, que tot just s’acaba d’estrenar.
Durant les vacances escolars de Nadal, si voleu que els vostres fills s’ho passin bé i que a la vegada aprenguin o perfeccionin l’anglès, apuntau-los als TALLERS EN ANGLÈS. Seran els dies següents: dijous 27 i divendres 28 de desembre; i dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de gener. Hi haurà música i cançons, dansa, manualitats…, tot en anglès. Si hi ha matrícula suficient també hi haurà servei d’escola matinera (de 8 a 10 h), i els tallers seran de 10 a 13 h.

Entre Nadal i Cap d’Any, hi haurà un concert molt especial, el concert de la NIT DELS ÒSCARS. Amb estora vermella, dobles de famosos i photocall, el dissabte 29 de desembre DAVID GÓMEZ presenta THE NIGHT OF THE OSCARS.

Per acabar el programa, el divendres 4 de gener, torna l’espectacle que exhaureix les entrades d’arreu on va. Es tracta d’ACORAR, obra escrita i interpretada pel conegut actor Toni Gomila, amb direcció del llorencí Rafel Duran.

Si encara no heu preparat els regals del pare Noel, dels Reis o de l’amic invisible, recordau que un regal original és regalar entrades dels espectacles de sa Màniga (tel. 971 587373).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.