A partir d’avui es pot reservar entrades per a la Cantata Rua Fosca

ASSAIG A ALCUDIA DE LA CANTATA RUA FOSCA

Els dies 22 i 23 de desembre la Banda de Música de Manacor, juntament amb l’Escolania Vermells de la Seu, la coral Ars Antiqua, les corals de Felanitx, Sant Joan i Son Servera, i els solistes Cristina Brunet, Llorenç Santamaria i Isabel Soriano, interpretaran a l’Auditori de Manacor la Cantata Rua Fosca, amb música de Miquel Brunet i textos de Jaume Santandreu.

Com que és una obra de gran envergadura, amb molta gent implicada, el passat cap de setmana, els dies 8 i 9 de desembre hem anat a un hotel del Port d’Alcúdia per preparar la Cantata. Els músics de la banda, els cantaires i els solistes, han treballat amb el compositor i el director de la banda de Música, perquè pugueu gaudir d’un gran espectacle.

Aquesta cantata la va escriure en Miquel Brunet per a cor d’adults, cor infantil, tres solistes, quartet de corda, guitarra elèctrica, baix elèctric, oboè, bateria, piano i sintetitzadors. Pere Siquier, actual director de la Banda de Música de Manacor, ha fet l’adaptació musical de l’obra que escoltarem en aquesta ocasió.

Esperam que vengueu a gaudir d’aquesta composició, que serà un espectacle digne de veure. Les entrades al preu de 8 € es podran reservar a partir de dia 13 de desembre al teatre de Manacor (telèfon 971 554 549).

Mateu Riera
Banda de Música de Manacor
info@bandamanacor.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.