El Patge Reial a la Biblioteca de sa Coma

Nadal Cultural a la Biblioteca de sa Coma

La biblioteca de sa Coma per aquest Nadal ha organitzat activitats tan per grans com per petits, així divendres dia 14 varem tenir amb noltros n’Eulària Arlés, lectora en veu alta, que ens va fer una selecció de lectures de Nadal per adults.

Dimarts 18 fou el torn dels més petits que varen poder gaudir del Professor Sorpreses i el seu espectacle Festes de Nadal qui com sempre ens contà contes, cantà cançons i feu partícips a tots aquells nins que ho varen desitjar del seu espectacle.

Finalment,  divendres 21 amb contat amb la presència de na Lídia Clúa que ens ha contat un caramull de contes del Nadal i de l’hivern. Després ha arribat un moment màgic tots ens hem posat les jaquetes i hem baixat a l’entrada per rebre al Patge Reial, les cares de felicitat dels nins i nines han estat fantàstiques. Després tots aquells que ho han volgut han donat personalment la carta al patge reial i els més valents s’hi han fet una fotografia.

Molt bones festes de Nadal i fins l’any que ve.

Informació: Antònia Brunet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.