Imatges… concert de Nadal Banda de Música i Coral de Sa Coma

Des de l’any 2006 la coral de l’associació Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma i la Banda de Música de Sant Llorenç, el dia 26 de desembre ofereixen conjuntament el tradicional Concert de Nadal a l’església de Santa Maria de Sa Coma.

Els respectius directors, Margalida Barceló i Damià Muñoz, col·laboren activament i el resultat és un gran concert, que any rera any es va consolidant. La complicitat mutua quedà de manifest a l’excel·lent concert d’enguany.

A la primera part, a càrrec de la coral, interpretaren sis nadales. Entre d’altres estrenaren Dolça cancó de bressol, amb arrajaments de la pianista de la coral, Margarita Roig.

La segona part, a càrrec de la banda, s’oferí una selecció de nadales, de les quals cal destacar Jingle Bells Rock, on el nombrós públic assistent participà seguint el ritme.

Conjuntament interpretaren: 1492 The conquest of Paradise, de Vangelis, Ina monastery garden, d’Albert W. Ketèlbey i Mare, mareta, de Rafael Talens (I. Cançons de mare, II. Mare, “Visenteta es casa”, III. Baix del pont de Cullera). Enhorabona als músics, cantaires, als pianistes Pau Vallbona i Margarita Roig, així com als respectius directors, Margalida Barceló i Damià Muñoz.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.