Sopa de peix

Dins una olla, si es possible de test, hi posau quatre o cinc alls sense l’ull d’enmig, unes fulles de julivert, mitja ceba, dues tomàtigues de ramellet en quatre bocins, un poc d’oli, mitja llimona, una fulla de moraduix, dues fulles de llorer, una cullerada de cafè de pebre bord, una fulla d’herba-sana, uns vuit peixos roquers, quatre gerrets un poc torrats i aproximadament un litre i mig d’aigua.

En fred i sense remenar-ho -així es pot aprofitar el peix- la posau al foc fins que el gust del brou us agradi (ja sabeu que com més temps hi està més gust agafa). Torrau un poc de pa sense que es cremi i feis crostons per la sopa. El peix se serveix de segon plat amb un poc d’oli o llimona. Això es per quatre persones. Hala, per desembafar un poc les panxades de les festes.

Consell: Si en pelar carxofes no us voleu embrutar les mans de negre, untau-vos-les de suc de llimona. També en podeu posar a la carxofa si no voleu que es rovelli.

Un pensament a “Sopa de peix

  1. Tant menjar saps fer, no mos has conviadat mai a dinar. A veure si del dit al fet…menys escriure i poseu damunt la taula. Enga!!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.