Protagonista…Banda de Música de Sant Llorenç

Amb motiu del 40è aniversari de l’actual Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, durant els propers mesos des de  card.cat volem retre  homenatge a la memòria dels músics que al llarg dels temps han format part de la banda, i com no dels músics que formen l’agrupació a l’actualitat.

Intentarem recollir petites i grans històries, anècdotes, curiositats, opinions, etc. No tant sols dels músics, també de familiars,  amics i de tots els que bonament vulguin aportar els seus records de la banda llorencina al llarg del anys.

Ens agradaria poder començar amb una fotografia de la carrossa que feren uns quants músics per participar a les Beneïdes del 17 de gener de 1973. Aquella carrossa va ser el reagrupament dels músics que havien format part de la banda que fou fundada l’any 1889 i que es va desfer l’any 1962.

A partir d’aquell 17 de gener de 1973 Sant Llorenç tornaria a tenir banda.

La fotografia que us oferim (cedida per Juan Llorer) és del 17 de gener de l’any 1993. Amb aquesta carrossa els músics protagonistes del reagrupament tornaven participar a les beneïdes, vint anys després. L’any 1993 participaren a les beneïdes un total de 25 carrosses.

Des de card.cat agrairíem si qualque família tengues fotos de la carrossa dels músics de les beneïdes de l’any 1973, ens la deixes per a la seva publicació.

Un pensament a “Protagonista…Banda de Música de Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.