L’escriptora manacorina Maria Antònia Oliver visità el Club de lectura de Sa Coma

El passat divendres l’escriptora manacorina Maria Antònia Oliver visità el Club de lectura de la biblioteca de Sa Coma, ja que el llibre escollit per aquesta ocasió era Amor de Cans.

Maria Antònia Oliver és coneguda per la seva extensa carrera que començà quan tot just tenia 23 anys amb la seva obra Cròniques d’un mig estiu. Després la seguiren obres tan famoses com Cròniques de la molt anomenada ciutat de Montcarrà, El vaixell d’iràs i no tornaràs, Crineres de foc, Estudi en Lila, Joana E, Amor de cans i Tallats de lluna entre d’altres.

És una autora que ha treballat escrivint en els gèneres i camps més diversos ja que durant anys col·laborà en la premsa escrita, també va escriure guions per a la televisió, obres de teatre i adaptacions destacant La dida de Salvador Galmés.

Ha rebut nombrosos premis entre els que podem destacar el Premi Prudenci Bertrana (1991) amb Joana E, el Premi Ciutat de Palma de Novel·la Llorenç Vilallonga (1994) amb Amor de cans,el Premi Ramon Llull del Govern Balear (2003)  o la Creude Sant Jordi (2007).

Fou una vetllada molt agradable on na Maria Antònia ens contà moltes anècdotes relacionades amb el món literari, els seus inicis, la manera de treballar les seves obres, els personatges…

En definitiva una experiència molt enriquidora que ens apropà una miqueta a la nostra literatura tan rica i moltes vegades desconeguda.

Antònia Brunet – Biblioteca sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.