Cuina: Sopa portuguesa

Posau una olla al foc amb una grapada de mongetes, pintes, o de fesols  després, aigua fins que les superi d’aprop d’un pam, i una patata tallada a daus. Ho feis bullir dues hores, afegiu aigua quant vegeu que va minvant, un poc de sal, i si vos agrada picant, un poc de pebre bo vermell i picant. Posau dues fulles de col tallada al gust, més una grapadeta de xítxeros, ho deixau bullir deu minuts i hi posau una grapada d’arròs i mitja llesca de pa frit. Provau-ho, encara que no tengui carn, també se pot menjar be; té molt de ferro i és adequat per sa Corema.

2 pensaments a “Cuina: Sopa portuguesa

  1. A mi m’agrada més la sopa mallorquina.
    De totes no entenc que publiquis tants de plats i sempre que pass per ca teva tammateix sempre hi ha fritures…que tens és cloresterol per las”nubeeeeeeeees” campeón

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.