Èxit del concert de la Banda i la Coral de Sa Coma a l’auditòrium

Gran concert de la Banda de Música de Sant Llorenç i la Coral de Sa Coma a l’Auditòrium Sa Màniga

El passat dissabte dia 6 tingué lloc a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor un interessant concert de la Banda de Música de Sant Llorenç i la Coral de la Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma.

Començà el concert amb l’actuació de la coral dirigida per, Margalida Barceló amb l’acompanyament musical de Margarita Roig. Interpretaren, Locus Iste, Mi anhelo, Aquellos ojos verdes i Guantanamera.

Pel que fa a la banda el director, Damià Muñoz va escollir, Condacum, Nostradamus i Jusus Crhist Superstar.

La segona part del concert a l’actuació conjunta de la coral i banda. La directora de la coral va dirigir el tema, 1492, The Conquest of Paradise. I el director de la banda,  Nabucco tema elegit en commemoració del 200 aniversari del naixement de Verdi, Ses Panades i Cançons de Mare de Rafel Talents. Un gran concert que deixà de manifest la complicitat que han assolit els directors i els components de la banda i coral que venen celebrant concerts conjunts des de fa sis anys. Davant els aplaudiments i la insistència del  nombrós públic assistent interpretaren novament la peça popular  Ses Panades amb arranjaments de Biel Oliver.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.