Negocis Locals: Ca Na Petra

Ca na Petra és un establiment que resta obert des de fa més de vint anys al poble de Sant Llorenç. Va obrir les seves portes com una merceria, i a poc a poc va anar augmentant l’espectre de productes a tota classe de prendes de vestir per dona, home i nen.

Avui dia, aquest cèntric local ofereix als seus clients prendes modernes i còmodes, amb servei de modista gratuït pels productes adquirits a la tenda. Per qui ho necessiti, també ens encarregam de portar les seves prendes a la tintoreria a un preu ben competitiu.

També tenim sabates, tan clàssiques com juvenils, amb models molt actuals i divertits.

 

Ca na Petra ofereix també un servei de floristeria. Podeu venir al local a veure les flors que tenim, o podeu encomanar un ram, un centre o un cossiol amb unes hores d’antel.lació. Podem enviar-ho a la direcció que ens indiqueu de manera gratuïta a dins Sant Llorenç, o a fora de poble amb un petit cost addicional.

Ens podeu trobar al carrer de la creu, número 21, de 9 a 13h i de 17 a 20h, de dilluns a divendres. Els dissabtes obrim els matins. També, si voleu, ens podeu trobar al telèfon 971838692, o enviar-nos un mail a ca.na.petra@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.