IX Mostra s’Arts Escèniques i Musicals del municipi

Entre el 18 de maig i el 29 de juny tendrà lloc a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor la IX MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI. Enguany hi prendran part les tres escoles d’infantil i primària (Sant Llorenç, Son Carrió i sa Coma), l’APIMA de Sant Llorenç, l’Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç i la Banda de Música de Sant Llorenç, que enguany celebra el seu 40è aniversari. Tot plegat, seran set funcions, que atrauran gairebé 3.000 persones.

L’Ajuntament de Sant Llorenç vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que amb la seva tasca fan possible que la MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI s’hagi consolidat i doni tants bons resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.