Politiqueig

Sr. Rajoy; Quan començàreu el maridatge amb la senyora Merkel i junts decidíreu sortir de la crisi a base de retalls a Espanya encara es podia viure, però només vos interessen els bancs i donar jubilacions milionàries a persones que han enfonsat el negoci (perquè no salvau tots els negocis enfonsats?).  Holanda i els països Escandinaus vos demostraren que havíeu tornat a agafar es camí equivocat, però vostès, amb molt bon criteri, segur que vareu pensar: si un dia estic necessitat, un banc me pot salvar, un pobre jornaler mai del món. No pensareu que els doblers se feren rodons perquè rodolin, i si rodolen a cada clot  se n’atura qualcun, i si se mouen són més mal d’engabiar per dur-los a Suïssa, i si estan per aquí, i en moviment, som més els que ens n’aprofitam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.