Pujada a Lluc de la Tercera Edad de Son Carrió i Sa Coma

Els dies 22 i 23 de maig més de 1300 persones de les associacions de la Tercera Edat de Mallorca pujaren a Lluc per fer la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu de Lluc. Que comptà amb un breu concert dels Blavets de Lluc. Presidi la missa el prior del Santuari de  Lluc, Antoni Vallespir.

El dijous 23 assistiren a l’acte entre altres autoritats el president de les Illes Balears, José Ramón Bauza, el batle de Escorca, la presidenta del Consell, Maria Salom, etc. En representació de la Federació va dirigir la paraula els assistents, Josefina Colom, vicepresidenta de la Federació. Degut a la gravetat del president de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Antoni Niell que va morir el vespre del mateix dia 23.

Entre les nombroses associacions de la tercera edat el dijous assistiren de la zona de Llevant les de: Son Macià, Son Servera, Sa Coma, Son Carrió i Capdepera i Cala Rajada.

2 pensaments a “Pujada a Lluc de la Tercera Edad de Son Carrió i Sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.