Què en trobau?

Un llaç reivindicatiu que va alçar certa polèmica en alguns sectors de la societat. El nostre ajuntament va optar per posar-lo a les façanes dels seus edificis com a mesura de suport.

I vosaltres… Què en trobau?

6 pensaments a “Què en trobau?

  1. Entenc que fa referència a sa “llengua baleà”, no és així? Si fes referència a sa llengua catalana lo que queda de comentari no farà cap falta.

    Si aquesta gent pensa que es “baleà”, com ells ho volen escriure, és una llengua… Lo únic que poden fer és documentar-se i revisar un poc s’història de Ses Illes i sa des pais veí: Catalunya.

    Pretendre implantar a la força un idioma que no existeix ni mai ha existit és una aberració i no se pot definir d’altre manera. Es mallorquí ha estat, és i serà un dialecte des català. Es problema que té aquesta gent que penja aquest llacets és que se sent atacada quan li diuen que ell xerra un dialecte des català i no sa llengua mallorquina, i cauen en un error per IN-CULTURA.

    Sempre he pensat que si es Pompeu Fabra, bon homo, no hagués lluitat per definir un català estandard ara tots aquests gonelles no tendrien es cap tan ple de pardals.

    Salut i força a nes canut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.