Agraïment: Processó del Corpus

En nom de la parròquia de Sant Llorenç i del Consell Parroquial, agraïm a la Banda de Música tot l’esforç, disponibilitat i generositat que han tingut, per participar a la processó del Corpus, tot i que el mateix cap de setmana donaven un concert a Eivissa. És admirable i digne de tot agraïment la seva actitud i despesa. Aprofitem també aquesta ocasió per agrair a tothom la seva participació a la festa del Corpus, especialment als veïnats del carrers per on passa la processó i a les persones i grups parroquials que ho disposen tot per a la celebració, aquest dia i durant tot l’any.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.