Un manacorí, Nadal, torna a guanyar a la terra batuda

I ja van 8 vegades que conquista l’apreciat trofeu i es l’únic de la història que guanya un gran slam tantes vegades.A la final s’enfrontava amb el seu amic David Ferrer i la veritat es que el va despatxar ben aviat, amb 3 sets ho va tenir llest.
Aquí on ho va passar més malament va ser a les semifinals contra el número 1 del món el serbi Djokovic, on va ver de menester 5 sets i més de 4 i mitja per acabar  un altre cop a la final de Paris, es veu que la força mental d’aquest al.lot és tan gran que ningú pot amb ell.
PD: Jose Luis Oltra serà l’encarregat de dirigir el Mallorca.
PD: Diuen que Messi ha defraudat a hisenda.
PD: Es juga l’europeu sub-21 de futbol i les semifinals són:
Espanya-Noruega i  Itàlia-Holanda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.