Un Malalt a l’IRONCAT i altres curses

Moltes actualitzacions de curses pendents degut a la falta de temps, però algunes molt importants, per tant faré una actualització de les curses més importants i amb més participació, i aprofitar per disculpar-me pel retard 😉

-Ironcat (11/05/13):

Realment aquesta entrada és la més destacable de totes les que hi havia pendents, no per la repercussió en si de la cursa ni de la gran quantitat de malalts que hi varen participar, sinó per les distàncies i duresa d’aquesta, en Miquel Munar, dia 11/05/13, es va afrontar a una prova de distància ironman. Aquesta prova celebrada a l’Ampolla (Catalunya), baix la marca IRONCAT, on va fer les distàncies de 3.8km de natació, 180km de bicicleta i 42.2km de córrer, amb un temps increïble de 10:17:58. Enhorabona Malalt! GRANDE!!!

-II Trail Menorca Camí de Cavalls (17/05/13):

Una altre prova espectacular realitzada per un Malalt, va ser la treking camí de cavalls costa Sud (54km), que va ser completada pen Joan Gomila Jaume, amb un temps de 5:55:21, i quedant amb la sisena posició de la general.

Classificació distància doble olímpic:

6-Sebastià Rigo Binimelis 4:52:07 3r M-30!!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.