Copa Confederacions

S’enfrontaven a les semifinals dos europeus i dos americans, per tant mos asseguràvem una final entre els 2 continents.

BRASIL-URUGUAI: 2-1
Començava el partit i pareixia que seria pels blaus fins i tot a la treta d’un córner es pitava penal a favor d’Uruguai, però es porter brasiler el parava i quasi al final de la primera part els locals es posavan per davant i així s’arribava al final dels primers 45 minuts.
A la segona meitat Uruguai feia l’empat en un partit xerec, però al final Paulinyo posava al marcador el 2-1 definitiu.

ITÀLIA-ESPANYA 0-0
A la primera meitat Itàlia sortia mes centrada i amb ganes de “vendetta”, però en el nostre onze juga un “sant” i s’arribava al descans amb s’inicial 0-0.
Al segon temps tot va estar més igualat i Espanya començava a fer-se dominadora del partit, però fora foradar la porteria de Buffon i així es concluïen els 90 minuts reglamentaris i se disputaria la pòrroga a causa de l’empat inicial.
Al temps suplementari Espanya feia valer la seva condició de campiona del món i pràcticament es jugavan els 30 minuts a camp contrari fora aconseguir el preciat gol per no haver d’anar a la loteria dels penals.
Sota una intensa calor i humitat se tiraven els penals més llargs (7-6). Al final ningú fallava, tothom marcava fins que un italià l’envià als núvols.

PD:Anceloti (entrenador) i Isco (procedent del Màlaga) es converteixen en fitxatges del R. Madrid.
PD 2: Va veure MOU aquest partit?
PD 3: Comença el Tour.

La final de Maracanà BRASIL-ESPANYA

Ja tenim la final esperada per tots: un Brasil-Espanya a Maracanà.  La veritat és que promet molt veure en acció  Xavi, Iniesta, Ramos, Casillas, Neymar, Paulinyo, etc. No té preu, però futbol és futbol i no vol dir que es vegi un bon espectacle.
Els inconvenients són:
– Que és la final d’un torneig menor.
– Que aquí a Espanya a causa del canvi horari es juga a les 00. 00 h.
PD:El Poblera no ha pogut pujar a 2b.
PD 2: Un llorencí, Gaspar Mesquida, serà el preparador físic del Balears.
PD 3: Andrés Iniesta a part de molt bon futbolista és una gran persona ja que ha pagat 40.000 euros per salvar l’Albacete.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.