Cares llargues i son

Es disputava la final de la copa “Confederaciones” i segurament molts aficionats al futbol aguantaren fins ben tard per veure un dels millors partits que es poden veure. Es jugava la gran final en un remodelat Maracaná davant unes 80000 persones. Un BRASIL-ESPANYA a la mala hora degut a la diferencia horària.
Comença molt malament pels interessos espanyols, als 2 minuts ja es perdia 1-0, just abans del descans Pedro era a punt de fer l’empat però,  a la jugada següent Brasil posava el 2-0 mitjançant un potet xut de Neymar, el flamat fitxatge del F.C. Barcelona. Després del decans arribaria el 3-0, Ramos falla una pena màxima i Piqué fou expulsat. En definitiva que els “brasileiros” passaren per damunt la Selecció Espanyola; guanyaren a força, ganes i coratge, sortint molt rapits al contra atac sense deixar desplegar el joc habitual als vermells.
Brasil s’emporta la seva Confederacions guanyant 3-0 als actuals campions del mon.

PD:Espanya femení s’emporta l’eurobasket imposant-se per un punt 69-70 a les anfitriones(França)
PD:La Mallorquina(Binisalem) Alba torrens juga amb la selecio Espanyola i forma part del quintet ideal del euro.

Un pensament a “Cares llargues i son

  1. Tolo, hi hageses pogut afejir, que San Iker no va fer es millor partit de sa vida, i el infelible Sr Del Bosque, per jo també se va equivoca; si, ja se que a toro toreat tots son molt valents; Però meiam; En Arbeloa, despres de es partit de Italia, ell mateix devant ses cameres reconeix estar acabat, i es Sr Del Bosque, tota se setmana parla que sera un partid de molta força i molt fisic; tenim quatre jugedors, que sobre surten damunt es damés a força, i resistencia, I son; Es que més de tots, Javi Martines, Ramos, Pique, i Xesc Fabregas, i com havia dit en Del Bosque, mos guanyaren a força, velocidad , i actitut; On eran en Martines, i en Fabregas? Idò això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.