Excel·lent concert de la banda amb el millor bombardí del món

  Actuació conjunta de la Banda de Música de Sant Llorenç i el millor bombardí del món, Josep Burguera Riera 

El concert celebrat el dissabte 29 de juny, a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar dirigida per, Damià Muñoz comptà amb l’actuació del millor bombardí del món, Josep Burguera Riera. La primera part del concert a càrrec de la banda, oferiren cinc peces, a destacar, Sunset Serade, per a flauta i banda, amb Aina Sureda Galmés de flauta solista. A la segona part Josep Burguera començà la seva actuació amb el preludi de la Suite nº2 (transcripció per a bombardí) de Johann Sebastian Bach, continuà la magnifica interpretació amb  una interessant  selecció  del seu repertori. Per a l’actuació conjunta de bombardí i banda, tocaren Endearing Young Charms de Stanley H. Boddington. El públic assistent no es movia de de les butaques i obligà amb els seus aplaudiments a una repetició,  un concert memorable per aquest any d’aniversari de la banda llorencina, on tots els components i director es creixen dia a dia com a músics.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.