Inaugurada l’exposició de Julio Balaguer a Sa Màniga

L’exposició és a benefici de l’Associació pro-salut mental Estel de Llevant de la comarca de Manacor

Amb la presència de l’artista, del batle de Sant Llorenç, Sr. Mateu Puigròs, dels regidors Sra. Dolors Sànchez i Sr. Nicolau Bordal, de la presidenta i el gerent de l’Associació Estel de Llevant (Sra. Maria Nicolau i Sr. Guillem Febrer), a més de familiars, amics i un gran nombre de persones interessades en l’art, s’ha inaugurat a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor l’exposició “Olis 2012-2013” de l’artista Julio Balaguer.

 

L’exposició consta de catorze peces, de diferents dimensions. Es tracta majoritàriament de treballs realitzats entre aquests dos darrers anys. Per tant, obra recent del pintor.

Julio Balaguer és un dels artistes més singulars de la plàstica mallorquina contemporània. La producció de Balaguer es pot reconèixer pel dinamisme de la seva pintura, i també pel tractament del color i la qualitat de la imaginació. Julio Balaguer ha mostrat la seva obra a diferents sales de Mallorca i de Barcelona.

Per altra banda, Estel de Llevant és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 1997 la finalitat de la qual és la integració social, desenvolupament i millora de les condicions de vida de les persones afectades per malalties mentals.

L’exposició “Olis 2012-2013” es podrà visitar fins al 13 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.