Nous concerts de Taverners per presentar el seu primer disc

El quartet de folk-rock mallorquí anuncia sis noves dates per interpretar en directe el seu disc ‘No hi ha temps que no torn’. La primera cita serà el proper divendres 19 al cafè s’É de Sineu, a partir de les 22h. Dia 26 de juliol actuaran a l’Esponja, l’auditori municipal de ses Salines on les entrades s’han gairebé exhaurit en poc més de 24 hores. El grup es deplaça el 6 d’agost a les Festes de la Terra, a Formentera. Un dia després encetaran el festival sa Riba Folk, a Muro. Dia 9 d’agost compartiran escenari amb Orxata Sound Sistem i el mític músic basc Fermín Muguruza. Serà al Palau d’Aiamans de Lloseta. Finalment, el 13 d’agost tocaran a la plaça de Porreres en el marc de les festes del poble.

D’ençà del llençament, el passat mes d’abril, el grup ha oferit concerts a Montuïri, Girona, Mataró i els teatres Xesc Forteza i Principal de Palma, entre d’altres. El treball està tenint molt bona acollida entre el públic i la premsa. A més d’ocupar titulars i ser entrevistats a la premsa de Mallorca, el programa iCatFolk, d’iCatFm i La Sonora del canal 33, també els han donat cobertura. Així mateix, ja està activa la nova adreça web: onaedicions.cat/taverners on es pot escoltar el disc i consultar l’agenda de concerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.