S’Illot es prepara per les Festes

S’Illot es prepara per les Festes

Els s’illoters manacorins es preparen per les Festes de S’Illot 2013, la comissió de festes esta treballant de valent perquè tot estigui a punt. Les camisetes basades amb un quadre del pintor, Miquel Gomila Suñer que exposarà a les festes de S’Illot i amb disseny de, Joan Perelló ja s’han posat a la venda als punts habituals, Spar de S’Illot, Mercat del dijous, etc.

També ha estat notícia aquest passat diumenge a S’Illot, Pedro Frau, davant el Pinomar de S’Illot, acompanyat d’un grup d’amics va fer volar un estel de 2×3 metres. Aquest espectacular estel, és històric, ja volava per la Plaça Ramón Llull de Manacor fa més de 30 anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.