El Mallorca torna d’Holanda fora conèixer la derrota

El RCD Mallorca va iniciar la pretemporada a terres Holandesas, disputant cinc partits fora perdre (empatant 1 i guanyant els altres 4).

El mallorqueta torna a casa per segir la seva pretemporada com equip de segona divisió, on s’haurà d’enfrontar a clubs com el Lugo, el Ponferradina o al seu trofeu, reeditant aquella final de la copa, el recreativo. Esperem que saldi els seus compromisos amb victòries.

PD: La llorencina Marga Fullana, es torna a plocamar campiona d’Espanya de MTB. El Carde, comença els seus partits de pretemporada. Els cinc muls tornen sans i salvs de terres Alemanyes, acabant tots ells l’Airon-man de Frakfurt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.