Consells

Ambientador natural pel frigorífic: xapes una taronja per la mitat. D’una mitat, li treus la polpa, l’omples de sal, la poses dins una tassa, perquè la sal no s’escampi. La poses dins el frigorífic. La sal xupa els mals olors, i la taronja desprèn el seu aroma natural, i dona una sensació de fresc.

Per a llevar la grassa de les rajoles de la cuina: mig poal d’aigua ben calenta, mitja tassa de ses de cafè plena de llet de vinagre, una tassa d’amoníac, i mitja tasseta petita de bicarbonat, tot ben mesclat, i amb una esponja, en dues passades queden impecables.

Es recomana deixar l’escurada dins el renta plats, perquè es sequi natural. D’aquesta manera, no ho contaminarem amb el pedaç que eixuguem.

Ses plantes, quan les surten les flors, necessiten una temperatura més alta que l’habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.