A l’Infern amb bicicleta

Aquest diumenge va tenir lloc un dels primers actes de les festes patronals d’aquest any. Es tracte de la tradicional cicloturistada organitzada per la Unió Ciclista de Sant Llorenç i que, al llarg de un poc més de 20 Km, recorre alguns dels indrets més bells del nostre municipi: Calicant, Infern, Sa Bogura…

La participació enguany va ser d’un centenar de persones, totes uniformades amb la samarreta de l’esdeveniment. La marxa va acabar, sense cap incidència, a la plaça de l’ajuntament amb un gelat amb ensaïmada pels participants.

A continuació vos deixam un vídeo i algunes fotografies de l’esdeveniment.

Un pensament a “A l’Infern amb bicicleta

  1. Retroenllaç: Resum de les Festes de Sant Llorenç | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.