Celebrat el sopar solidari per la lluita contra el Càncer a Cala Millor

Al voltant d’unes 500 persones es donaren cita el passat diumenge, dia 5 d’agost, a la plaça Eureka de Cala Millor per a participar un any més al sopar solidari per la lluita contra el Càncer, organitzat per la Junta Local de Son Servera.

Assistí al sopar la presidenta de l’Associació contra el Càncer de les Balears, Teresa Martorell la qual va agrair la col·laboració de les cases comercials, hotelers, ajuntament, assistents, voluntaris, i a la junta local del Càncer de Son Servera, presidida per, Pepi Sevilla, que any rere any contribueixen al èxit del sopar.

A més del sopar la gent va poder gaudir d’un ambient molt agradable, amb música dels Xeremiers des Puig de Sa Font, de ball amb el , Trio Piscis, i rifes de regals donats per diversos establiments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.